Kluscontainerhuren.nl

1000+ mensen gingen je voor
Vandaag besteld, morgen geleverd
Kies zelf je dagdeel van levering
All-in prijzen, geen verrassingen achteraf

Een puincontainer huren tegen aangename tarieven

Een puincontainer is haast onmisbaar wanneer je bezig bent met een verbouwing. Door al dat slopen en verbouwen komt namelijk veel puin vrij en dat moet je wel kunnen afvoeren. Daarom doe je er goed aan om een puincontainer te huren bij Kluscontainerhuren.nl. Dankzij ruim 15 jaar ervaring in de afvalbranche, weten wij precies wat belangrijk is wanneer je een puincontainer nodig hebt. Dat is wel zo handig.

Puin container afvalsoorten

Kluscontainerhuren.nl maakt het huren van een puincontainer wel heel gemakkelijk. Wij zorgen er namelijk voor dat hij de volgende dag al op de gewenste locatie staat. Moet je vandaag puin afvoeren en heb je daarom vandaag nog een container nodig? Ook dat regelen we voor je. Op onze website vind je een mooi overzicht van de verschillende formaten puincontainers die wij aanbieden en welke afvalstromen je erin kwijt kunt. Wij zetten hieronder graag nog even op een rijtje welk puin je via onze puincontainers mag afvoeren:

  • Keramische producten (wasbakken, toiletpotten, etc.)
  • Harde steensoorten (klinkers, betonpuin, dakpannen, etc.)
  • Tegels (grindtegels, stoeptegels, etc.)
  • Wand- en vloertegels
  • Maximaal 5% zand
  • Gips- en gasbeton (zacht gesteente)
  • Asbesthoudende of asbestgelijkende materialen
  • Asfalt
  • Grove stukken puin vloeibaar beton
  • Overige vervuiling

Het is helaas niet mogelijk alle afvalstromen te benoemen die niet in de afvalcontainer afgevoerd mogen worden. Bij twijfel adviseren we je contact met ons op te nemen.

Een puincontainer huren tegen aangename tarieven

Een puincontainer huren bij Kluscontainerhuren.nl voor het afvoeren van puin heeft veel voordelen. Zo zijn al onze prijzen inclusief 21% BTW, het transport en de milieutoeslag. De huurtermijn is vier weken, maar als je de puincontainer langer nodig hebt, verlengen wij de huurtermijn gewoon voor je. Dit doen we uiteraard tegen aangename tarieven, want we bieden niet voor niets de laagste prijs van Nederland. Zo kun je voor slechts €15,- tot €25,- per week de huurperiode verlengen, waarbij de prijs afhankelijk is van de grootte van de gehuurde container. Heb je nog vragen of wil je meer weten over het afvoeren van puin? Neem dan contact op door te bellen naar 071-2001577 of stuur een e-mail naar info@kluscontainerhuren.nl. Onze medewerkers helpen je graag verder.