6 m3 Groenafval

365 × 180 × 100 cm

 189.00

Daarom kluscontainerhuren

1000+ mensen gingen je voor

Vandaag besteld, morgen geleverd

Kies zelf je dagdeel van levering

All-in prijzen, geen verrassingen achteraf

Snoei- en tuinafval
Takken en struiken (zonder kluit)
Onkruid
Bladeren
Maximaal 20% gras (zonder grond)

Compost
Boomstammen en boomstobben
C-hout / bielzen
Overig vervuiling

Al jouw vragen over de 6 m3 groenafvalcontainer

Levering container

Bij het bestellen van de 6 m3 groenafvalcontainer kun je aangeven of je een voorkeur hebt voor levering in de ochtend of in de middag. 

Bij het leveren en/of ophalen van de container hoef je niet persé aanwezig te zijn, wel dien je ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor onze chauffeur (de container wordt met 2 armen achter de vrachtwagen geplaatst). Een 6 m3 groenafvalcontainer past op een parkeerplaats. 

Desgewenst kun je bij het bestellen van de container aangeven of je een half uur voor levering gebeld wilt worden door de chauffeur.

Huurperiode

Een 6 m3 groenafvalcontainer huren bij Kluscontainerhuren.nl is inclusief 4 weken huur. Heb je de container langer nodig? Geen probleem! Langer huren kost slechts € 15,00 per week. We halen de container na een seintje van jou weer op.

Beladen van de container

De 6 m3 container mag tot maximaal 20 cm boven de rand beladen worden. Aan de voor, zij- of achterkant mogen geen delen uitsteken.

Container ophalen

Is de container vol en kan deze weer opgehaald worden? Vul dan het Ophaalformulier in en wij halen de container zo snel mogelijk op.